Hoppa till sidans innehåll

Instruktion bingokiosk 2021


 • Skid- och cykelsektionen bemannar bingokiosken varje fredagskväll den 2/7 till och med den 20/8 (kortare säsong pga sent beslut – Corona).

 • Vi säljer fredagskvällar från senast kl 18:00 – cirka 20:30 (stänger kiosken efter paus)

 • Vi har sedan 2 år en ny kiosk som står på samma plats som tidigare kiosk och vi förvarar så mycket kioskvaror vi kan i själva bingokiosken (viktigt att ni låser både vanligt lås och bom när ni stänger igen kiosken samt stänger luckan ordentligt). Vi har vatten och el i kiosken så allt bör kunna skötas uppe i bingokiosken. Är det något elfel – kontakta Pär Ohlström 070-773 51 44

Vad ska göras?

OBSERVERA: Om du behöver hämta något i förrådet (eller gå in i klubbrummet) måste du se till att det först är avlarmat. Du larmar av genom att låsa upp övre låset till klubbrummet (där vi fikar, har möten osv) och då slocknar röda lampan (kan vara någon som gjort detta innan men kolla så den inte lyser för då går larmet när du går in i förrådet).

 • Om du har bil med dig – ställ gärna bilen i backen upp till Ottarsborg eller utanför själva brickförsäljningen så att du lätt kan smita därifrån när du är klar.

 • Se till att överlämnande av växelkassa/nycklar sker i god tid innan (se separat lapp vilka som är kioskansvariga de olika datumen). Växelkassa med nycklar vandrar mellan ansvarig hela sommaren (kontantkassan sätter ni in på Rex skidors konto, se utförligare info längre ner under ”redovisning kassa”).

 • Börja med att åk upp och slå på korvgrytan i kiosken och öppna en burk korv och ha i den i grytan (brukar gå åt cirka 2-3 korvburkar á 40 korv/st (ofta 3 st). Avvakta med att öppna åtminstone 3:e burken och när du öppnar 3:e burken – ta några korvar i taget. Den korv som finns kvar i burken och ej värmd kan du frysa in i plastpåsar).

 • Se till att brygga kaffe så det finns klart i god tid till första kunderna kommer. Vi spar en bryggare och kanna i bingokiosken (så olika hur mkt det går åt – cirka 3 kannor men olika, finns fler kannor nere i klubbrummet om det saknas). Om det skulle strula med kaffebryggning i bingokiosken kan du alltid gå ner och brygga kaffe i klubbrummet.

 • Om du transporterar varor mellan förråd, klubbrum och kiosk får du endast använda bilen före bingon startar (före 18:40). Därefter får du använda kärran som står utanför förrådet och köra grejer på. Ingen bil under spel!!

 • Det som ska finnas och säljas under kvällen är följande:

-Korv med bröd 15 kr

-Korv utan bröd 10 kr

-Läsk 15 kr (Apelsinläsk, Cola, Cola Light, Vatten citron, Vatten original)

-Festis 10 kr

-Marabou chokladkaka 15 kr

-Kexchoklad 10 kr

-Godis: Ahlgrens bilar 20 kr/påse, klubbor 2 kr

-Kaffe med liten kaka 10 kr (för de som vill ha liten kaka). Obs! Glöm ej att det finns små mölktetror till kaffet.

-Te för den som vill (så glöm ej att värm vatten) samma pris som ovan (10 kr inkl kaka)

-Små chipspåsar 10 kr (sourcreme och lättsaltade potatischips)

-Popcornpåsar original 15 kr

 • Om något tar slut uppe i kiosken kan det finnas nere i förrådet (mittendörren på gaveln av klubbrummet mot vallaboden) men vi försöker förvara det mesta uppe i kiosken. Se gärna till så att det finns kyld dryck och påfyllt med varor tills nästa person på listan ska stå.

 • Sofie och Ulrika försöker hela sommaren att kolla så att det finns varor hemma men ser du att något börjar ta slut kan du gärna messa eller ringa dem (Sofie 070-645 63 52, Ulrika 070-354 10 72).

Redovisning kassa

Du som står i bingokiosken ansvarar för att rätt växelkassa (1000 kr av olika valörer –se kassalock) samt nycklar överlämnas i god tid till nästa person på listan.

När du avslutat bingokioskförsäljningen ansvarar du för att rätt växelkassa finns i kassalådan. Du redovisar din försäljning på lapp som du finner i kassalådan. Försäljningssumman sätter du sedan så fort som möjligt in på IK Rex Skidors
BG 411-6034 och skriver i meddelanderutan namn/bingokioskförsäljning. Om du av någon anledning inte kan sätta in beloppet måste du kontakta kassör Pelle Mattsson tel 073-9540317.OBS!

Det går även att betala med swish i kiosken (men detta behöver du inte redovisa, bara kolla så att swishningen är korrekt och gått till IK Rex Skidor).
STORT TACK FÖR HJÄLPEN!!!

Uppdaterad: 02 AUG 2021 17:04 Skribent: Pelle Mattsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Rex - Skidor
Jerker Axlund, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Besöksadress:
Ottarsborg, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: This is a mailto link

Se all info