Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 september 2011 20:50 av Bertil

Svar till Roine

UIHF är 25 år. Jag har varit med 4-5 år, all idrott. Ordf Bernt Karlsson tel 018-425653, 070-8563928.. E-post This is a mailto link ha en bra dag. Bertil

29 september 2011 15:10 av Roine A

Härligt Bertil!

Följer med stort intresse dina vita spår och blir nu nyfiken på UIF - Upplands Idrottshistoriska Förening. Nybildad? all idrott? info var? Kul att tempot höjs lite här hos skidorna - numera Rex flaggskepp? Tack för inbjudan Ulrika, det måste ju börja någonstans! Huvudstyrelsen nästa.

29 september 2011 09:31 av Bertil Månkarbo

Diskutera

Om det är en hemsida, gästbok eller blogg, så ska den användas och diskutera o informera i. Kul att läsa er blogg ni har tydligen fått fart på den. Jag är väl i samma läge som Roine o Torbjörn, som vill ha info om vad som försiggår i ens klubb. T.ex om hur träningarna o tävlingar går, om någon kommer att få sitt genombrott i vinter o.s.v. Ni är duktiga att skriva Roine o Torbjörn Hälsningar från Bertil.

28 september 2011 14:52 av Ulrika

inte alls dumt...

Jag håller faktiskt med er. Vet inte exakt vad som är sagt vad gäller kläder som tas hem till måndag, men Pär du kanske kan skriva en kommentar här?? Alt - kom upp på måndag Roine så pratar vi om saken:) Du kan ju komma upp på träningen och fika iaf!:)

28 september 2011 09:09 av Torbjörn C

Håller med Roine

Det är så sant det du säger Roine,själv har jag märkt att när man talar om att man är fostrad i rex, så känner man till klubben bl.a genom skyltarna som finns vid rex kontroller på vasaloppet. En snygg klubbjacka skulle inte vara fel.

27 september 2011 17:58 av Roine A

Rätt så Ulrika

Som stolt rexare och numera inte tillräckligt aktiv för att ha en träningsoverall från någon sektion i klubben efterlyser jag en representativ officiell klubbjacka. Det är inte bara en gång jag saknat en sådan i idrottssammanhang. Senast i lördags på Lidingöloppet. Stod och pratade intresserad med någon från Con tact när han plötsligt frågade var jag kom ifrån. IK Rex... "jasså dom från Vasaloppet. Dom har gjort mycke bra med sina kontroller o bjude mej på dricka flera gånger..." Reklam syns!

26 september 2011 16:11 av Ulrika

......

Är ju inte meningen att Roine ska känna sig helt "aso" här;)..
Jag ska iaf åka Halvvasan.. intresseklubben antecknar men ändå:)

26 september 2011 12:43 av Ulrika

Skriv lite inlägg här vet ja!

Hej alla rexare; aktiva, motionärer, åskådare, allmänt intresserade:-)
Skriv lite mer inlägg här vet ja:) Det vore roligt om vi får igång en diskussion här.... fler som efterfrågar det;).. ni kan passa på och tycka till om Rex skidor.. och berätta hur formen och träningen går... önskemål kring vad ni vill ska stå på hemsidan m.m m.m.. förresten, ni har väl koll på Rex Lidingölöpare som sprang i helgen? Annars kan ni gå in på www.lidingoloppet.se och söka i resultat, publiceras här oxå snart:)

15 september 2011 11:46 av Magnus

Torsby

Det var roligt att åka skidor men man tröttnade på de dåliga spåren och den grå betongen. Det verkar som många är i storform och att dt kommer att bli en jämn vinter. Angående Kristian så gick det sådär, han klagade över att Emil viskade saker till honom under natten. Dessutom klagade han på att han inte fick sovmorgon.

13 september 2011 11:42 av Mandus

Torsbylägret?

Skriv och berätta om lägret. Hur var det att åka i tunneln? vem verkar vara i storform inför vintern? vem är nedtränad? Hur gick det för Kristian T att sova borta från mamma? etc etc.

Postadress:
IK Rex - Skidor
Jerker Axlund, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Besöksadress:
Ottarsborg, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018-337060
Fax: 018-337060
E-post: This is a mailto link

Se all info