Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 februari 2014 22:45 av Jerker.A

Roadtrip to Harsa

Vi bestämde att mötas upp vid pendlar parkeringen
vid Husby avfarten kl 0700.
När packning var på plats och ivriga skidåkare satt sig bilen började vår färd och jag frågade - är allt med? ..då började Pelle oroligt leta i fickorna.. -puuuh! trodde jag glömt snusen!!
...väl framme...hittade vi en plats i vallaboden så vi kunde värma på klister som alla andra där..då hörs en röst -Det snöar uppe på höjderna !! allt stannade upp för en sekund,sen hörs ett garv : "Mandus". Blev en kul resa och lo

4 februari 2014 08:46 av Roine A

Tack König Magnus

Kanon att du tagit oss med på er Oberammergaulongweekendtour! Lycka till här hemma också!

3 februari 2014 21:53 av Magnus

König Ludwig Lauf

Hemma igen efter några dagar i Seefeld, Österrike. Mycket har varit bra och servicen på hotellet var utmärkt. Det negativa var att halva Rex trupp fick stå över på grund av sjukdom (den bättre halvan). Ser nu fram emot DM och Vasan.

3 februari 2014 07:34 av Magnus

König Ludwig Lauf

När König Ludwig Lauf skulle starta hade även Erik insjuknat och därmed blev det bara Mandus och jag som åkte loppet. Vi startade lite för långt bak i fältet och fick slita för att åka om elitblåbären. När man passerat dessa slog tröttheten till. Jag och Mandus och varvade i stort sätt samtidigt. Andra varvet gick bättre så det blev en 100:e plats för mig och en 133:e plats för Mandus. Vi hade båda mycket bra skidor!

1 februari 2014 22:05 av Magnus

König Ludwig Lauf

Imorgon gäller det! Uppladdningen har störts av lite förkylningar och Emma blev tvungen att kasta in handduken . Vi andra laddar för fullt och hoppas på bra glid. Fästet får ligga kvar i vallalådan.

31 januari 2014 22:43 av Magnus

König Ludwig Lauf

Mandus kom ner till Seefeld och alla resenärer med Global Sport Tours är därmed på plats. Idag blev det ett fantastiskt träningspass i vacker miljö. Vi ser fram emot morgondagens teknikpass med skidgurun Mandus Andersson.

30 januari 2014 23:05 av Magnus

König Ludwig Lauf

Flera rexare på plats för att köra långloppet König Ludwig Lauf. Erik, Emma, Pär och Pelle var på plats sedan tidigare och jag anslöt idag. Imorgon kommer även Mandus hit. Loppet är på söndag och fram till dess blir det ett par fina dagar i Österrikiska Seefeld in Tirol.

23 januari 2014 15:11 av Vägen till Dm guld i stafett

Det är avgjort på förhand

Alla vet att lag 2 har alla chanser att vinna ikväll. Det är ett formtoppat lag som smyger och mörkar men alltid är bäst när det gäller. Dom har visserligen inte lagt så mycket fokus på träningen och haft problem med sjukdomar men är ändå väldigt säkra på sig själva när det väl gäller. Kommer bli en jämn kamp i alla avseenden. Lag 1 är också säkra på vinst enligt rykten. Sen finns det en hel del andra lag som ser otroligt starka ut. Spännande.

21 januari 2014 18:12 av Roine A

Heja Rex!

Spännande på torsdag! Vilka laguppställningar! Bäva månde konkurrenterna. Hur är oddsen? Lyckaaaaa!

3 januari 2014 09:53 av Ulrika

Roliga bilder!

Kul att kolla Pärs bilder på Instagram. Ni som inte har Instagram -skaffa.... så kan ni se bilder frå Kina om ni söker upp par_ohlstrom :-D

Postadress:
IK Rex - Skidor
Jerker Axlund, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Besöksadress:
Ottarsborg, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018-337060
Fax: 018-337060
E-post: This is a mailto link

Se all info