Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 juli 2014 00:16 av Robban

Onsdagsträningen

Kul med en stor skara på träningen i kväll.
Naturliga intervaller ställde sina krav på oss alla och mer än en svettdroppe trillade. Badet i Långsjön var både efterlängtat och skönt.
Vi ses på fredag - stormningen!
Robban

16 juli 2014 15:07 av Johan

Läger i Sälen

Som vanligt levererar IK Rex ett grymt läger.
Alla träningspass var riktigt bra och givande med en härlig stämning i gruppen.
Extra skönt var att vi (jag och Fredrik B) såg till att Erik inte längre är obesegrad i kanotpaddlingen på multisporten.


//Johan

15 juli 2014 13:20 av Elin

Tack för ett kanon läger!

Många roliga pass blev det. Min favorit va ändå multisporten, eller Roberts pass igår som avslutades med ett dopp i ett litet vattenfall. Hoppas ni övriga tog er till Mora när jag stannade kvar i Evertsberg! Jag hoppas vi Borgare får delta flera gånger! :)

15 juli 2014 11:58 av Åsa och Simon

Sälenlägret!

Skitkul läger!!! Bra organiserat till alla inblandade med mat och logistik kring servicen på alla träningspass.

Jag skriver ett nytt inlägg när jag läst Simons bok från er ledare :)) 

Mina skor är tvättade och rena igen!

25 juni 2014 20:41 av Kalle

Multisport och saknade skor

Trevlig multisport i söndags. Kul att träna i nya miljöer.
Fick någon med sig ett par orangea löparskor från parkeringen vid badet när vi var klara? Jag behöver dem verkligen i Sälen, så om någon hittar dem får han/hon gärna ta med dem upp.

25 juni 2014 12:56 av Patrik Tufvesson

Mycket härlig multisportträning i söndags!

Jag måste också tacka för en mycket härlig söndagseftermiddag med väldigt bra arrangerad multisportträning. Bröderna Tufvesson kommer härmed alltid komma i tid till nästkommande träningar!

24 juni 2014 16:40 av Robert G

Multisporten

Tack Magnus! Det hela började med något nytt - bröderna Tufvesson var först hela 30 minuter innan uppgjord starttid. Paddling på långsjön i både med och motvind, längre för seniorerna, kortare för juniorerna. Cykel på elljusspåret för att via storskogen på Sandbro växla till orientering vid Bolandet 24 kontroller på max 60 minuter - ingen tog alla kontroller. Avslutningen rullskidor klassiskt lite längre för seniorerna, lite kortare för juniorerna. Håller med MB fler på nästa träning!

24 juni 2014 13:34 av Magnus

Multisporten

Tack för en rolig multisport i söndags eftermiddag. Lagom lång sträcka och svårighetsgrad. Tråkigt att inte fler kan/vill vara med när det erbjuds träningstillfällen. Hoppas på att se fler på nästa gemensamma träning.

11 juni 2014 21:58 av Pia O

Björklingeträningen

Träningen vid fd skyttepaviljongen i Björklinge var precis som vanligt idag: Trevliga träningskompisar, fågelkvitter, "musik" från hemglassbilen och jag var helt slut efter drygt 1 timmes träning. Fåglarna kvittrade så mycket att man ibland inte visste om det var Tom som blåste i visselpipan eller om det var fåglarna man hörde. Tack åter igen för en bra träning.

29 maj 2014 23:23 av Rone A

Ottarsloppet

Grattis IK Rex till detta arrangemang, som bara växer och blir bättre och bättre i takt med det. Intressant att se utvecklingen med cykeldelen och hur allt ska organiseras, om det dessutom finns snö denna Ottarsloppsdag. Sug på årets karamell så länge alla inblandade med Pär Ohlström i spetsen.

Postadress:
IK Rex - Skidor
Jerker Axlund, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Besöksadress:
Ottarsborg, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018-337060
Fax: 018-337060
E-post: This is a mailto link

Se all info